web counter

Absorbante si tampoane 

Exista 18 produse.
per pagina

Speciale pentru proaspetele mamici, aceste absorbante lungi si mai groase sunt destinate ingrijirii postnatale. Materiale neutre, strat supermoale, fara parfum, fara plastic, fara albire cu clor. Timp livrare: 1-3 zile 

15,00 lei

Un absorbant care chiar sa va mentina curata si confortabila intreaga noapte, in timpul menstruatiei? Si care sa fie si intr-o frumoasa nota feminina? Da, este posibil!

11,50 lei

Vrei un absorbant care sa te faca sa exclami ,,ooh, la, la" in timpul ciclului menstrual? Cumpara absorbantele Always Platinum Normal Plus pentru o protectie exraordinara si confort cum nu ai mai intalnit. Aceste absorbante de unica folosinta sunt super confortabile, dar te si protejeaza atat de bine incat sa te poti bucura de putin rafinament in timp ce...

11,50 lei

Experimenteaza cea mai delicata protectie cu Always Ultra Sensitive! Stratul superior, moale ca bumbacul, cu zonele de confort unice, este mai delicat cu pielea ta. Bucura-te de confort si protectie pana la 100% impotriva surprizelor neplacute, cu Ultra Sensitive Normal Plus, potrivite pentru un flux menstrual moderat.

9,00 lei

Experimentati cea mai delicata protectie cu Always Ultra Sensitive! Stratul superior moale ca bumbacul cu zonele de confort unice este mai delicat cu pielea dumneavoastra. Bucurati-va de confort si protectie pana la 100% impotriva surprizelor neplacute cu Ultra Sensitive Normal Plus potrivite pentru un flux menstrual moderat

5,00 lei

Always Ultra Soft Like Cotton - Incearca protectia delicata Always . Experimenteaza cea mai delicata protectie cu Always Ultra Sensitive! Stratul superior/ moale ca bumbacul/ cu zonele de confort unice/ este mai delicat cu pielea ta. 

5,00 lei

Experimenteaza cea mai delicata protectie cu Always Ultra Sensitive; Stratul superior, moale ca bumbacul, cu zonele de confort unice, este mai delicat cu pielea ta; Bucura-te de confort si protectie pana la 100% impotriva surprizelor neplacute, chiar si in timpul somnului, cu Ultra Sensitive Night

5,00 lei

Discreet deo Water Lily sunt atat de subtiri si de flexibile, incat se potrivesc oricarui tip de slip. In plus, datorita materialului care lasa pielea sa respire, te poti bucura de pana la 12 ore de prospetime.

3,60 lei

Discreet Irresistible, cu a sa nota seducatoare de iasomie, te va face sa te simti irezistibil de fresh. Protejslipurile sunt atat de subtiri si flexibile, incat se potrivesc oricarui tip de slip.

3,60 lei

Discreet Normal urmeaza o linie clasica potrivindu-se perfect lenjeriei tale. O versiune deosebita a unui produs de incredere, ce te protejeaza si-ti ofera o senzatie de prospetime. 

3,60 lei
Afiseaza 1 - 12 din 18 elemente