web counter

Jucarii 

Exista 90 produse.
per pagina

Este o jucarie de dentitie perfecta pentru eruptia dintilor dar este si pentru distractie.

19,00 lei

Perfect pentru prima jucarie baie a copilului.  Bilutele de baie sunt interesante si frumos colorate si vor distra copilul.

24,50 lei

Copilul tau va iubi aceasta jucarie de baie Omida prietenoasa care se leaga in 7 cupe numerotate.

19,50 lei

Incuie si descuie diverse tipuri de incuietori, inchide si deschide ferestre si usi si numara elementele din desenele ascunse. Jucaria dezvolta miscarile fine in timp ce copilul invata numerele, culorile, animalele si alte lucruri interesante.  PRODUS MOMENTAN IDISPONIBIL

105,00 lei

Cele mai cunoscute animale de companie sunt reprezentate in acest puzzle de lemn. Aceasta jucarie ajuta la dezvoltarea coordonarii mana-ochi, miscarilor fine si creativitatii.

50,50 lei

Bloc cu abtibilduri grupate pe habitate: ferma, preistorie, desert, jungla, ocean. 

30,50 lei

Un set de 2 foarfeci (una cu taietura dreapta si una cu taietura in zigzag) pentru hartie pe care sa le folosesti in lucrarile tale de arta

19,00 lei

Peste tot se construieste! De ce sa nu ai si tu acasa un santier pe care sa te poti juca?

27,00 lei

Un mod distractiv de a invata sa construiesti. 

72,00 lei

O jucarie clasica ce nu trebuie sa-i lipseasca niciunui copil!

37,00 lei

Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere. Umpleti stiloul cu apa si treceti varful peste paginile carnetului pentru a vedea cum imaginile ascunse apar ca prin minune!

28,50 lei

Acest carnet cu activitati include 4 pagini reutilizabile si stiloul-pensula pentru apa, cu sistem de reumplere.Umpleti stiloul cu apa si treceti varful peste paginile carnetului pentru a vedea cum imaginile ascunse apar ca prin minune!

28,50 lei
Afiseaza 1 - 12 din 90 elemente