web counter

Lapte si mancare 

Exista 21 produse.
per pagina

Formula de lapte praf  de continuare pentru sugarii de la 6 luni. Pentru copii sanatosi, contine toate ingredientele naturale importante.

24,50 lei

Ofera-i startul cel mai bun in primii 3 ani de viata! Alege calitatea organica!

35,90 lei

Fara adaos de zahar. Fara lapte. Cerealele Organice HiPP contin fulgi de cereale valorosi si delicati, de calitate organica, si nu au zahar adaugat. Sunt in mod special potrivite atunci cand doriti sa preparati dumneavoastra masa de cereale.  

11,00 lei

Piure de legume cu carne, pentru sugari. De la 6 luni. 2x190g

15,90 lei

Piure de legume cu carne de curcan, pentru sugari. De la 6 luni.

15,90 lei

Cereale musli bio din ovaz cu banane, piersici, mere - OrganixBunatatea naturala a cerealelor integrale combinata cu dulceata fructelor bio - vin la pachet in acest sortiment Organix. 

20,00 lei

Chai este nu doar o băutură caldă, se consumă conform tradiţiei şi la ocazii speciale, sărbătorirea bucuriei unui eveniment legat de suflet. Chai este o băutură consumată, în mod tradiţional, cu lapte şi miere, sau zahăr.

12,00 lei

Ceai Limpezeste-ti Mintea - SonnentorCalmul, linistea si un ceai din amestec de plante echilibrant sunt baza unei vieti fericite. Ingrediente:Izma buna, roinita, levantica, hamei, coaja de portocale si albastrele.

12,50 lei

CEAI ALB PAI MU TAN ECO 20dz SONNENTOR Ceaiul Alb considerat ca şi cel mai preţios sortiment de ceai în lume. Un gust fin, savoare florală şi o culoare deschisă. Ingrediente : 100% ceai alb

9,50 lei

Actiune: Antiseptica si carninativa; adjuvant in stari nervoase si colici la sugari si copii mici.

1,65 lei

Ofera-i Juniorului tau o masa delicioasa din 8 cereale (grau, malt, orz, secara, porumb, orez, mei, sorg) pentru a descoperi lumea din jurul sau!Timp livrare: 1-3 zile

14,00 lei

Fier și Calciu pentru viitorul Juniorului tău! De la vârsta de 1 an, oferă-i zilnic 2 căniţe de lapte NESTLÉ JUNIOR 1+ , lapte de creștere special creat pentru copiii de peste 1 an. Timp livrare: 1-3 zile 

20,00 lei
Afiseaza 1 - 12 din 21 elemente