web counter

DESPRE NOI

Conceptul “Happy Dots” a fost creat din dragoste si grija pentru copii, dar si din respectul fata de parinti si timpul pretios pe care acestia au nevoie sa il petreaca impreuna.
Initiatoarea acestui concept, unic in Craiova, a constientizat odata cu noul ei rol de mama, importanta si nevoia de a gasi in acelasi loc toate produsele destinate atat femeilor insarcinate cat si bebelusilor si mamelor.

De ce “Happy Dots”:

- Timp castigat si bani economisiti:
Fiecare parinte stie cat de valoros este timpul petrecut alaturi de copiii sai. Noi iti oferim toata gama de produse necesare femeilor insarcinate, copiilor si mamelor intr-un singur loc, la preturi prietenoase. Alaturi de magazinul fizic, iti oferim si o platforma online, astfel ca produsele dorite pot fi comandate in orice moment, printr-un simplu click.

- Calitate, selectie si diversitate a produselor:
Produsele comercializate au fost alese cu grija, de la producatori de renume si branduri recunoscute atat pe plan national cat si international. Astfel, incercam sa raspundem nevoilor parintilor si copiilor cu o varietate de produse, de cea mai inalta calitate existenta pe piata. Produse pentru: maternitate si lauzie; ingrijire: scutece, servetele umede, cosmetice pentru mame si copii; alaptare si hrana; suzete si inele gingivale; igiena; protectie solara; spalat si curatenie; jucarii educative din materiale non-toxice, carucioare si scaune auto, carti, haine si mic mobilier.

- Asistenta si consiliere avizata, personalizata:
Am experimentat cat de dificil este sa alegi din gama variata a produselor existente pe piata, astfel incat sa fii sigur ca ai luat decizia optima pentru copilul tau. La “Happy Dots” vei fi informat in conformitate cu cele mai noi recomandari in domeniu si consiliat sa faci alegerea potrivita necesitatilor si dorintelor tale.

- Informatii relevante si de actualitate:
“Happy Dots” va sta alaturi si prin blogul dedicat parintilor, unde vor fi postate periodic informatii actualizate, sfaturi si recomandari de specialitate, legate de perioada de sarcina, nastere, alaptare, diversificare, ingrijire copil, idei de jocuri si jucarii educationale, sugestii pentru amenajarea camerei copilului si orice alte informatii care ar putea veni in sprijinul dorintelor si nevoilor parintilor.

Astfel, “Happy Dots” va asteapta cu produse variate de cea mai inalta calitate, dedicate atat bebelusilor si copiilor, cat si femeilor insarcinate si mamelor, de la produse de puericultura la hrana pentru diverse grupe de varsta, produse de plafar, jucarii si mic mobilier.

Dorim sa va stam la dispozitie cu produse la cel mai bun raport calitate-pret, insotite de consiliere personalizata adaptata nevoilor fiecarui client.
“Happy Dots” va asteapta sa aiba grija de tine si de copilul tau, astfel incat tu sa petreci cat mai mult timp de calitate cu familia ta.

Suntem “Happy Dots” si ne prezentam .baby expert.